Samarbeten

Det som skapar framgång är samarbete med de bästa. Det har vi gjort sedan lång tid och detta har skapat och skapar många intressanta diskussioner. Samarbete med de bästa är också en plattform för att ta del av det senaste inom forskning och utveckling på respektive område.

Sport

Villa Lidköping BK

Arbetat som fystränare för herrlaget sedan 2012 samt sedan 2014 som fysansvarig inom projektet 16-A-lag som bidrar till att utveckla klubbens ungdomar. Vi har under mina år ständigt utvecklat och individualiserat fysträningen samt skapat en träningskultur samt en plattform med idrottsspecifika testvärden att jobba utifrån.

Aktivitus

Elitträning använder sig av Aktivitus tjänster när det gäller testverksamhet, exempelvis konditionstester. Det kan gälla tester som V02 max, tröskelvärden eller bedömma din löpekonomi.

Svenska Friidrottsförbundet

Sedan 2007 har jag årliga uppdrag åt landslagen. Möjligheten att på nära håll arbeta med några av de mest drivna och målinriktade människorna har gett en insyn i vilka byggstenar en människa behöver för att nå nya höjder. Det är dessutom en ära att under VM, EM samt olika träningsläger representera Sverige och samtidigt möta nya erfarenheter i nya länder (Kanada, Colombia, Sydafrika, Kenya, Japan samt stora delar av Europa).

IFK Kliniken Rehab

Jag har arbetat åt IFK Kliniken sedan 2006 som Leg sjukgymnast/Fysioterapeut med diagnosticering och behandling av idrottsskador. Detta samarbete har varit och är enormt givande då IFK Kliniken Rehab är en plattform för ständig utveckling och utbildning. Här finns en ödmjukhet och öppenhet för nytänkande vilket inte bara utvecklat mig utan utvecklat hela den idrottsmedicinska professionen.

OrthoCenter IFK Kliniken

En ortopedmottagning med spetskunskap kring knä, axel, höft och fot besvär.