Om oss

Elitträning Sverige AB jobbar med utbildningar för terapeuter och fystränare, med individuellt anpassad rehabiliteringsträning och skadeförebyggande träning samt med fysträning och mentala strategier för att du som klient skall nå din fulla potential inom det område/idrott/aktivitet som du önskar. Har du ett mål du vill uppnå eller behöver du få hjälp med att finna ditt är du lämplig för ett samarbete.

Bakgrund

Elitträning Sverige AB startades med visionen att erbjuda en helhetssyn inom träning, hälsa och prestation. De sista åren har visionen utökats till att dessutom utveckla och utbilda andra terapeuter och fystränare inom rehabilitering och träning.

Med en bred utbildning till Leg sjukgymnast, Lic STAC Elittränare samt Professionell ICF Certifierad Coach finns gedigen kunskap i hur du fysiskt och mentalt arbetar mot att nå dina mål samt använda din fulla potential.

Erfarenhetsmässigt har Gustav arbetat med motions och elitaktiva under många år och har mer än 30.000 klient-möten. Via Elitträning har Gustav bland annat arbetat som konsult åt idrottskademottagningen IFK Kliniken Rehab i Göteborg sedan 2006, åt svenska friidrottsförbundet med landslagsaktiva idrottare sedan 2007 samt åt bandylaget Villa Lidköping BK som fystränare sedan 2013.